Home Werkwijze Weerbaarheid Wie ben ik? Voor jongeren

JongerenCoachAmersfoort

@

?

Contact

06-19368310

Info@jongerencoachamersfoort.nl

Voor Jongeren

 

Hallo, ik ben Yvonne. Ik ben jongerencoach. Dat betekent zoveel als dat ik jongeren help met allerlei vragen. Bijvoorbeeld over studiekeuze, motivatie, onzekerheid, faalangst, je onbegrepen voelen (door school of ouders), agressief gedrag (bedoeld of onbedoeld) of over pesterijen op school tot hoe om te gaan met ‘lastige leraren, ouders, broers of zussen’.

 

Coaching?

Coaching kun je zien als dat ik een stuk met je ‘meewandel’ op jouw levensweg waarbij ik naar je luister, met je meekijk en meedenk met zaken waar jij mee worstelt. Of wanneer jij gewoon eens met een neutraal iemand wil praten. Iemand die echt naar je luistert zonder dat je ongevraagd meningen, oordelen en adviezen krijgt. Onderweg kan ik je helpen met het ordenen van je gedachten, je opties laten zien waaraan je zelf misschien nog niet hebt gedacht of met het maken van keuzen en het zetten van stappen. Stappen die jou verder helpen. Coachen is dus geen therapie.

 

Hoe het werkt?

De eerste stap is altijd een kennismaking waarin jij de gelegenheid hebt om te kijken of het klikt tussen ons en waarbij ik kijk of ik jou echt kan helpen. Als dat zo is dan maken wij samen een plan, vaak in de vorm van een aantal afspraken. Tijdens die afspraken is ruimte voor gesprekken, voor wandelingen en voor leuke eenvoudige oefeningen die je helpen om je inzicht in jouw vraag te vergroten.

Natuurlijk alleen als jij daar voor open staat. Dat is een belangrijke voorwaarde.

 

Over jouw ouders/begeleiders

Wat wij samen bespreken blijft tussen ons. Dat spreken we ook zo af met jouw ouders of begeleiders. Zij krijgen wel een algemene terugkoppeling die ik eerst met jou bespreek. Eventueel help ik jou ook om jouw inzichten met hen te bespreken, op een manier die bij jou past. Het gaat om jou, ik ben er dus voor jou.

 

Meer weten? Bel of mail.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat is coaching volgens Wikipedia?

Ik wil graag gebeld worden

 

 

‘Volg je hart, want dat klopt’