Home Werkwijze Weerbaarheid Wie ben ik? Voor jongeren

JongerenCoachAmersfoort

@

?

Contact

06-19368310

Info@jongerencoachamersfoort.nl

Yvonne Hoogeveen

 

Jongerencoach en weerbaarheidstrainer. Ik begeleid jongeren met grote en kleine ‘levensvragen’. Individueel, en als het gaat om het vergroten van weerbaarheid ook in groepen.

 

Naast een HBO opleiding tot coach heb ik veel trainingen gevolgd in persoonlijke effectiviteit en communicatie. Daarbij  ben ik opgeleid in het geven van weerbaarheidstrainingen met als specialisatie ‘weerbaarheid voor meiden’. Ik ben getrouwd en ben moeder van twee tieners. Een prachtige spiegel want ik was zelf namelijk nogal een ‘lastige puber’. Dat helpt mij om te begrijpen hoe het werkt en hoe het niet werkt.

 

In mijn werkzame leven heb ervaring opgedaan in de breedte, in het MKB (midden en kleinbedrijf) en bij een bekende consumentenorganisatie. De rollen waren al even divers: van coördinator informatie en advies, directiesecretaresse, verzekeringsspecialist en recruitmentofficer tot juridisch adviseur.


Ik ben geboeid door wat jongeren beweegt en mijn een aanpak is spontaan en rechtstreeks vanuit het hart. Mijn doel: zelfbewuste jongeren die lekker in hun vel zitten!

 

 

‘Vallen en opstaan of
staan en opvallen?’